Bezglutenowe tortille by zdrzala79

Składniki
•7 białek
•½ szklanki wody
•⅓ szklanki mąki kokosowej
•¼ łyżeczki proszku do pieczenia
•½ łyżeczki soli
•½ łyżeczki kminku
•½ łyżeczki cebuli w proszku
•½ łyżeczki czosnku w proszku
•½ łyżeczki papryki
•olej kokosowy


Przygotowanie:

1. Wymieszaj wszystkie składniki w misce i odstaw na 5 min.
2. Smaż na małej patelni bardzo cienie placki na niskim ogniu

f1b3ca012c404932bfadd2f7572b6d96-small

Wartości ( 100 g ):

Kcal 143,0
B: 12,0
W: 9,5
T: 6,3

 

Ten i inne przepisy znajdziecie w dziale „Kuchnia SFD”

Udostępnij znajomym

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *