[HC] Zielone spaghetti z tuńczyka

Cześć.
Dziś szybko smacznie i prosto.

Spagetti

Składniki
Szpinak mrożony 200g
Tuńczyk w sosie własnym puszka
Jogurt naturalny 100g
Bazylia, pieprz, sól, czosnek
Makaron z semoliny 100g

Przygotowanie
1.Makaron gotujemy w osolonej wodzie.
2.W garnku rozmrażamy szpinak, na patelni podsmażamy tuńczyka z pieprzem i czosnkiem.
3.Łączymy szpinak z tuńczykiem, dodajemy sól i bazylię, podgrzewamy, aż sos zrobi się ciepły, dodajemy jogurt naturalny, podgrzewamy jeszcze przez chwilę.
4.Mieszamy z makaronem i gotowe.

BTW
B: ~30g
T: ~3g
W: ~70g
kcal: ~430

Smacznego!

pzdr/

Zapraszam do dyskusji na forum klikając TUTAJ

Autor: Koniu151 (sfd)

Udostępnij znajomym

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *