Makrela po studencku

 

Szybko, mało produktów i smacznie!

Potrzebujemy:
– makrele wędzoną ok 200g
– twaróg 200g
– ketchup 50g
– pieprz,sól

1.Bierzemy głęboki talerz od zupy
2.Rozgniatamy na nim twaróg widelcem i przyprawiamy wg uznania pieprzem i solą
3.Dodajemy do tego 50g ketchupu i dalej mieszamy
4.Dodajemy obraną makrelke i mieszamy

GOTOWE

Czas przygotowania: 10min
Może wyglądu nie ma fajnego ale za to dobrze smakuje.

Watrości odżywcze:
białko 79g
wegle 18g
tłuszcze 31g

kcal 662

Zapraszam do dyskusji na forum klikając TUTAJ

Autor: Remik7 (sfd)

Udostępnij znajomym

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *