Naleśniki bez węglowodanów (LC)

Składniki na naleśniki:
mąka odtłuszczona kokosowa – 100g
erytrytol – 10g
inulina -20g
jajka – 5 sztuk
WPC SFD V3- 50g

Wszystkie składniki mieszany do uzyskania jednolitej masy i smażymy na rozgrzanym oleju. Użyłam do smażenia COOKING SPRAY (masło klarowane też jest dobrą opcją)

Składniki polewy:
Serek Tutti – 100g
Kazeina – 40g
Bita śmietana wykonuje łącząc serek tutti i kazeinę , można dodawać wodę jeśli jest konsystencja za gęsta.

Porcja dla 3 głodnych osób, bardzo sycące i naprawdę smaczne!
Wartości odżywcze dla 1 osoby:
Białko- ok 40g
Węglowodany- 4g
Tłuszcze- 17g
SMACZNEGO!

Zapraszamy do działu: Kuchnia SFD

Udostępnij znajomym

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *