Rosół z łososia (Low Carb)

Prosta potrawa i smaczna

Rosół z łososia.

Potrebujemy:

1 cebula
2 marchewki
2 pietruszki korzeń
pęczek pietruszki
sól
pieprz
dzwonki łososia dzikiego

Gotujemy osoloną wodę (dałem 5-7g soli).
Gdy zacznie się gotować, wrzucamy warzywa. Następnie gotujemy całość 10-12 minut.

Kolejnym etapem jest wrzucenie łososia.
W tym celu zmniejszamy ogień, aby woda nie bulgotała.
Wrzucamy łososia i gotujemy w taki sposób przez 12-15 minut.

Rosół

Łosoś

Własności energetyczne:

1 porcja – 200 g
Wartość energetyczna 196,50 kcal
Białko 37 g
Węglowodany kilka gram z warzyw
Tłuszcz 11 g

Zapraszam do dyskusji na forum klikając TUTAJ

Autor: DUDEK (sfd)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *