Cześć.
Dziś szybko smacznie i prosto.
Składniki
Szpinak mrożony 200g
Tuńczyk w sosie własnym puszka
Jogurt naturalny 100g
Bazylia, pieprz, sól, czosnek
Makaron z semoliny 100g
Przygotowanie
1.Makaron gotujemy w osolonej wodzie.
2.W garnku rozmrażamy szpinak, na patelni podsmażamy tuńczyka z pieprzem i czosnkiem.
3.Łączymy szpinak z tuńczykiem, dodajemy sól i bazylię, podgrzewamy, aż sos zrobi się ciepły, dodajemy jogurt naturalny, podgrzewamy jeszcze przez chwilę.
4.Mieszamy z makaronem i gotowe.
BTW
B: ~30g
T: ~3g
W: ~70g
kcal: ~430
Smacznego!
pzdr/
Zapraszam do dyskusji na forum klikając TUTAJ
Autor: Koniu151 (sfd)